A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Новозбур’ївський старостинський округ
Голопристанської міської ради Херсонської області

Громадські слухання

Дата: 20.01.2022 16:19
Кількість переглядів: 277

Шановні жителі Голопристанської громади!

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадкості у проектах містобудівної документації детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність таких громадян: Бондаренко Н.Л, Бондаренко Т.О.Мезенцева А.П., Мезенцев М.І., Риженко А.О., Риженко Ю.М., Стешакова С.В., Ярохіна Г.Г.

Місце ознайомлення з проектом містобудівної документаціїhttps://holaprystan.dosvit.org.ua/

Новозбур’ївський старостинський округ інформує, що 18 лютого 2022 року о 10 годині у залі засідань міськвиконкому відбудуться громадські слухання з приводу обговорення проектів містобудівної документації. 

  1. «Детального плану території частини існуючого кварталу села з метою уточнення позиції ГП відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Бондаренко Надії Леонідівні, площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: вул. Зоряна, б/н, с. Нова Збур’ївка, Херсонської області»
  2. Детального плану території частини існуючого кварталу села з метою уточнення позиції ГП відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Бондаренко Тетяні Олександрівні, площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: вул. Зоряна, б/н, с. Нова Збур’ївка, Херсонської області».
  3. Детального плану території частини існуючого кварталу села з метою уточнення позиції ГП відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Мезенцевій Антоніні Павлівні, площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: вул. Зоряна, б/н, с. Нова Збур’ївка, Херсонської області».
  4. «Детального плану території частини існуючого кварталу села з метою уточнення позиції ГП відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Мезенцевій Марії Іванівні, площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: вул. Зоряна, б/н, с. Нова Збур’ївка, Херсонської області».
  5. «Детального плану території частини існуючого кварталу села з метою уточнення позиції ГП відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Риженку Андрію Олександровичу, площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: вул. Зоряна, б/н, с. Нова Збур’ївка, Херсонської області».
  6. «Детального плану території частини існуючого кварталу села з метою уточнення позиції ГП відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Риженко Юлії Миколаївні, площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: вул. Зоряна, б/н, с. Нова Збур’ївка, Херсонської області».
  7. Детального плану території частини існуючого кварталу села з метою уточнення позиції ГП відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Стешакову Сергію Васильовичу, площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: вул. Зоряна, б/н, с. Нова Збур’ївка, Херсонської області».
  8. «Детального плану території частини існуючого кварталу села з метою уточнення позиції ГП відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Ярохіну Григорію Григоровичу, площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: вул. Зоряна, б/н, с. Нова Збур’ївка, Херсонської області».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора