A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Новозбур’ївський старостинський округ
Голопристанської міської ради Херсонської області

Сторінка на стадії наповнення.

Не паліть листя!

Осінні листочки прощаються з нами, опадаючи з дерев. Вони бліднуть, сохнуть, шарудять. Листя жене вітер, перші заморозки змушують їх опадати і дерева залишаються голими. Природа завмирає, і готуватися зустрічати зимову погоду. Тому вкрай важливо насолодитися красою осіннього листя, погуляти по осіннім паркам і засушити на пам’ять осінній листок, зберігши спогад про тепле літо.

13:22 07.10.2021

Запрошення до живого спілкування

Учора, 6 жовтня 2021 р., міський голова Бабич Олександр Володимирович зустрівся з трудовими колективами та батьками учнів ОЗО "Новозбур'ївська школа №1" та філії Новозбур'ївський ЗБДО. Звітував перед присутніми про результати роботи, говорив про проблеми та плани на майбутнє, відповідав на питання. Особливу увагу звернув на необхідність вакцинування від короновірусу. Запросив усіх до живого спілкування.

13:20 07.10.2021

Випускний 2021 у філії "Новозбур'ївський ЗБДО"

Ось і закінчився черговий етап у вашому житті! За ці роки ви всі подорослішали і зі зворушливих пташенят перетворилися в справжніх птахів, готових летіти, розправивши свої крила. Попереду – довге цікаве життя, і ми бажаємо кожному знайти свою дорогу. Нехай всі ті знання і навички, що ви отримали в школі, стануть міцним фундаментом для подальших звершень, а люди, які були з вами всі ці роки, надовго залишаться в серці кожного. Щасливої дороги!

11:12 07.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора